-

OKEYDOKEY!
Jag har inte skrivit på 500 år nu! Men jag vet iallafall vad jag ska skriva: TACK JOSEFINE!
Hon har gjort den fina headern.

Ja vad har hänt... min syrra har åkt igen, fast bara till sundsvall. Och igår så var jag med efterlängtade pop sister! Moa. Hon har dansat med Isaksson >.<, å massa, på Kim's bröllop... Ja, vi har säkert gjort maaaaaassa mer än bara varit i gammelgården och fikat, men allt som vi gjort minns jag inte haha. Vi har iallafall varit i kupolen 2-3 gånger, har köpt massa saker. Å justde, måste berätta om den soliga dagen!

Ja vi åkte till säterdalen(ställe med massa djur och lekplats) vi gick först till djuren, tog massa kort och så, sen gick vi tillbaka till lekplatsen, alla förutom jag och ofe. gick och hämtade fikat i bilen ( mormor var också kvar) jag och ofe. gick å badade fötterna och så åkte vi låånga ´rutchebanor. Jag hade mina adidas shorts så det gick super snabbt, ja sen fikade vi och lekte lite mer. Sen kom utmaningen: världens längsta trapp(nästan) vi gick i ca. 30min för en ¨lång trappa upp+ner, kulkul!

När vi var klara med allt i säterdalen åkte vi och badade, det var super varmt! Eller inte först bara sen. Sen solade vi och köpte glass, sen så ´åkte vi väl hem.

Ja vi har gjort super mycket. Men dagen kan jag inte ha glömt!
Gick upp kl6 och körde tidningar med paps, vi blev kalra och åkte och hämtade mamma (efter att vi vöntar i 1/2 timmar) vi åkte till avesta och handlade lite, sen när vi kom hem så åt vi och satte upp en gunga(!!!!!) mysit jag kommer ha i björken i sommar! '

Imon händer inget speciellt, moa ska nog bort, men på torsdag! :=)
Bay! :)♥
(skrivet 8juli inlägg 20- grattis till mina 20 inlägg!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0