vit snodd

Hey.
Det var en dag som jag tänkte skriva ett inlägg, men det gick inte så bra så jag skrev inte. Haha.
Jag skriver lite nu istället:

Jo, en dag så satt jag på min musikgunga heeeela dagen, sen snattade jag hallon. Hihi. Ja, jag har mest suttit här, och på gungan. Och ja inget mer. Jo, tagit massa kort+ vi har fått en systemkamera nu! :) Igår var jag med moa, vi gungade, snattade hallon, rödaochsvarta småbär. Tog kort, spelade in video och lite sånt. (förlåt om jag skriver slarvigt men ORKA DETALJER!)

Ja jag och moa har världens bästa present till adi som fyller år idag: En hel dag med oss med bl.a pizza och bio. Och vi bjuder på allt :).
Ja idag fyller adi åt ju! 12 år! GRATTIS! Vi får se hur kvällen blev, skriver mer sen men nu MÅSTE jag hitta en vit snodd :)Bay.

-

OKEYDOKEY!
Jag har inte skrivit på 500 år nu! Men jag vet iallafall vad jag ska skriva: TACK JOSEFINE!
Hon har gjort den fina headern.

Ja vad har hänt... min syrra har åkt igen, fast bara till sundsvall. Och igår så var jag med efterlängtade pop sister! Moa. Hon har dansat med Isaksson >.<, å massa, på Kim's bröllop... Ja, vi har säkert gjort maaaaaassa mer än bara varit i gammelgården och fikat, men allt som vi gjort minns jag inte haha. Vi har iallafall varit i kupolen 2-3 gånger, har köpt massa saker. Å justde, måste berätta om den soliga dagen!

Ja vi åkte till säterdalen(ställe med massa djur och lekplats) vi gick först till djuren, tog massa kort och så, sen gick vi tillbaka till lekplatsen, alla förutom jag och ofe. gick och hämtade fikat i bilen ( mormor var också kvar) jag och ofe. gick å badade fötterna och så åkte vi låånga ´rutchebanor. Jag hade mina adidas shorts så det gick super snabbt, ja sen fikade vi och lekte lite mer. Sen kom utmaningen: världens längsta trapp(nästan) vi gick i ca. 30min för en ¨lång trappa upp+ner, kulkul!

När vi var klara med allt i säterdalen åkte vi och badade, det var super varmt! Eller inte först bara sen. Sen solade vi och köpte glass, sen så ´åkte vi väl hem.

Ja vi har gjort super mycket. Men dagen kan jag inte ha glömt!
Gick upp kl6 och körde tidningar med paps, vi blev kalra och åkte och hämtade mamma (efter att vi vöntar i 1/2 timmar) vi åkte till avesta och handlade lite, sen när vi kom hem så åt vi och satte upp en gunga(!!!!!) mysit jag kommer ha i björken i sommar! '

Imon händer inget speciellt, moa ska nog bort, men på torsdag! :=)
Bay! :)♥
(skrivet 8juli inlägg 20- grattis till mina 20 inlägg!)

i'm so sorry

So sorry ladies!
Har inte skrivit så mycket på senaste tiden! Så ledsen för det, har haft mycket att göra sommar ni vet! Kan ju inte skriva varje dag, men det var meningen så... men förhinder är förhinder.

Fick iallafall en ny kamera idag, så sweet it was. (TACK PAPPA!!!1) Vi har gått runt på stan i dag, kollade på kläder å så, hittade inte så mycket eftersom vi var i kupolen å shoppade igår. Igår köpte jag: Tunika, tshirt, skor. Sen hade jag sönder pappas kamera... eller den funkar, men discplayen är sprucken. Sorryborry. 

Vi var också i gammelgården och fikade, jag åt en rullo:). Nyss kommit tillbaka från kycklingen, gott! Nu ska vi snart cykla och plocka jordgubbar, ska nog ta med kameran:). Måste vara försiktig den e skit tunn och kan lätt gå sönder(har inget fodral). Nej men vi hörs kanske senare, pusshej. (skrivet 1 juli, inlägg 19.) 

 mina älsklingar! :)♥

RSS 2.0